Nacht van de Nacht op de Gorsselse Heide

Hou je van nachtelijke natuur en avontuur? Doe dan mee met de Nacht van de Nacht op de Gorsselse Heide. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 en hun (groot-) ouders. Aanmelden is verplicht en kan tot 28/10 via het aanmeldformulier op de website.

 

Tijdens deze avontuurlijke tocht door ’t donkere bos en over de heide ontmoeten de kinderen en hun (groot-)ouders een verhalenverteller, tonen sterrenwachters de kinderen de fascinerende wereld van de sterren en planeten, luisteren ze naar de belevenissen van een nachtdierenexpert en mogen ze zelf een vuurtje ontsteken. De groepjes kinderen en ouders (+/- 12 personen) worden bij hun tocht vergezeld door een natuurgids. De groepjes vertrekken om het kwartier.
Gezinnen met jongere kinderen worden ingedeeld bij de eerste groepen. Daarom wordt u bij de aanmelding gevraagd de leeftijd van uw kinderen te vermelden. Verdere informatie volgt bij aanmelding.

Tip: trek warme kleding en stevige waterdichte schoenen aan, het kan koud en modderig zijn; de zaklantaarn kun je thuislaten. De begeleiding zorgt voor gepaste verlichting, stormlampen zijn welkom! Honden mogen helaas niet mee.
Let op! De startplaats op deze website is fictief; deze wordt na aanmelding bekend gemaakt.

Organisatie informatie

Naam
De Kleine Kaardebol

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Joppelaan 71a 7215 AD Joppe 18:30 - 21:30 uur http://www.dekleinekaardebol.nl/nacht 2,50 p.p. (graag contant en gepast betalen) overig Ja