Nacht van de Nacht Bentwoud

Wandel tijdens de Nacht van de Nacht mee met een boswachter van Staatsbosbeheer en beleef de donkerte van de nacht van het Bentwoud. Ontdek ook welke zintuigen jij gaat gebruiken als alles om je heen volledig donker is en je zicht grotendeels wegvalt!


Wat gebeurd er als 1 zintuig vrijwel onbruikbaar is? Bij een 38% maan is je zicht sterk verminderd. Welke zintuigen zet jij in om dit gemis te compenseren? Gebruik je je gehoor, je reukvermogen of misschien wel je zesde zintuig, je intuïtie?

Wat je ook doet, we blijven mensen en kunnen uiteraard ook een beetje ‘vals’ spelen met een zaklamp. De route begint dit keer op parkeerplaats West waar we eerst op zoek gaan naar kleine mythische wezens. Stilte is dan vereist aangezien deze kleine wezens met baard waarschijnlijk genieten van hun nachtrust. Verder zullen we nog uitkijken over een plas om hopelijk nog enkele vliegende nachtdieren aan te treffen.

 

 

Organisatie informatie

Naam
Staasbosbeheer

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Bentwoud, parkeerplaats Bentwoud-West - Benthuizen 22:00 - 00:00 www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bentwoud/nacht-van-de-nacht-bentwoud €5 overig Vanaf 12 jaar