N8vdN8 in Middelburg!

De Nacht van de Nacht (N8vdN8) is een jaarlijks terugkerend evenement op de laatste zaterdag van oktober en zo ook in Middelburg.

Dankzij een klein maar enthousiast team groeide het naar een evenement waarbij er alleen in Middelburg elk jaar  al meer dan 60 activiteiten te beleven, bekijken en te beluisteren zijn. Dit jaar zijn het er nog meer!

Van sterren kijken bij de Sterrenwacht, donker tafelen in restaurants en intieme concerten op verschillende, bijzondere locaties!

 

Verschillende organisaties en een veelvoud aan bedrijven openen deuren, etalages en poorten om de Middelburgse nacht op zijn allermooist te beleven.

De N8vdN8 is voor iedereen, kinderen, ouderen, jongeren, kunstkenners, muziekliefhebbers en alles daar tussen in. Het programma van de N8vdN8 is zo ingedeeld dat bezoekers kunnen zien wat zij willen, of dat nu kunst is of muziek, de Donkere Tocht of een mix van dit alles en zo vrijwel niets hoeven missen!

Het magische thema van dit jaar is “De Nacht van de Feniks”. Dit jaar zal onze Nacht een knipoog geven naar de bevrijding van Middelburg, 75 jaar geleden. Glenn Miller muziek op een perfecte locatie en meer. Middelburg is in de oorlogsjaren in brand geschoten en daarna uit de as herrezen. Zoals de mythische vogel de Feniks is herboren.

Kijk op de NvdN website van Middelburg of check de NvdN Middelburg Facebookpagina voor meer informatie over alle activiteiten!

Praktische Informatie:
-Tijden: 18:00 tot ongeveer 23:00 uur
-Kosten: Gratis
-Aanmelden: Niet Nodig
-Locatie: Markt 1, Middelburg, Nederland (verspreid over Middelburg)

Organisatie informatie

Naam Nacht van de Nacht Middelburg

Contact informatie

Contactpersoon Hans van der Zwam
Telefoonnummer 0638326123
E-mailadres secretaris@nachtvandenachtmiddelburg.nl

Activiteit informatie

Straat Markt 85
Postcode 4331 LL
Plaats Middelburg
Tijd van 18:00 uur tot 23:30 uur
Aanmelden via http://nachtvandenachtmiddelburg.nl/
Kosten
Type divers
Geschikt voor kinderen Ja
Deel op