Magische lightpaint portretten

Magische lightpaint portretten

Ben je op zoek naar een speciaal portret? Stap dan in de magische wereld van fotografie. Ga met ons terug in de tijd waar je echt stil moest staan om je portret te laten maken, maar nu met een moderne twist! De techniek die we toepassen tijdens de nacht van de nacht is ‘schilderen met licht’. Met experimentele technieken voegen we er een snufje magisch licht aan toe en maak je met ons je eigen portret tot een waar kunstwerk.

Deze manier van werken is uniek, want helemaal te voorspellen is het eindresultaat nooit. Dat maakt dit soort portretten ook zo leuk om te doen! Je laat niet alleen een foto van jezelf maken, maar het is tevens een belevenis om onderdeel te zijn van het creatieve proces. Geen Photoshop ofzo, we gaan voor direct resultaat met minimale digitale bewerking achteraf.

Het maken van deze magische portretten is een wisselwerking tussen jou en ons. Je bent onderdeel van de magie en wat je meeneemt is een eigentijdse ervaring van een fotoshoot. Geen standaard portret uit de studio, maar een kunstwerk waar je zelf op magische wijze aan hebt deelgenomen.

Praktische Informatie:
-Tijd: 19:00 – 21:30
-Kosten: 25,-
-Aanmelden: via DEZE LINK
-Locatie: Grotestraat 2, Markelo

Organisatie informatie

Naam Fotostudio Markelo

Contact informatie

Contactpersoon Marjan Noteboom
Telefoonnummer 0650602431
E-mailadres info@fotostudiomarkelo.nl

Activiteit informatie

Straat Grotestraat 2
Postcode 7475 AX
Plaats Markelo
Tijd van 19:00 uur tot 21:30 uur
Aanmelden via https://www.fotostudiomarkelo.nl/event/nacht-van-de-nacht-magische-lightpaint-portret/
Kosten 25,00
Type overig
Geschikt voor kinderen Nee
Deel op