Kinderboerderij de Beestenbende in het donker

Op zaterdag 30 oktober 2021 vindt de jaarlijkse Nacht van de Nacht plaats. Om aandacht te vragen voor de nadelige gevolgen van lichthinder en ook om de schoonheid van de nacht te benadrukken organiseren De Natuur- en Milieufederaties de Nacht van de Nacht.

 

 

 

Kinderboerderij de Beestenbende gaat eenmalig ’s avonds open. Je kunt een bezoekje brengen aan de dieren in het donker. In het donker werken bepaalde zintuigen harder, zo kun je de dieren misschien beter horen, of zelfs meer ruiken. Ook kun je de speciale Nacht van de Nacht editie van de speurtocht Vinny het Varken door het donker. Je leert van alles over dieren en het donker, bijvoorbeeld hoeveel uur slaapt een pony en waar slaapt een kip. Op de kinderboerderij verkopen we lampionnen zodat je nog wat extra ziet op de route. Na afloop kun je ook nog een stokbroodje bakken.

 

 

 

Praktische informatie

Locatie: M.J. Granpré Molièrestraat 1, Almere

Tijd: 19:00-21:00

Kosten: Gratis entree, speurtocht 1,50

Aanmelden: via de website

Organisatie informatie

Naam
Stad & Natuur Almere

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
M.J. Granpré Molièrestraat 1 1333 KB Almere 19:00 - 21:00 https://winkel.stadennatuur.nl/bezoekdekinderboerderijinhetdonkerbb.html gratis entree, speurtocht 1,50 overig Ja