Gezinsactiviteit: Nacht van de Nacht op de Gorsselse hei -Volgeboekt!

Wie ’s avonds wel eens door een bos gelopen heeft, weet dat het donker daar nog echt donker is. Hou je van nachtelijke natuur en avontuur? Doe dan mee met de Nacht van de Nacht op de Gorsselse Heide. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar met hun (groot)ouders. 

 

Bij deze avontuurlijke tocht door ’t donkere bos en over de hei ontmoeten de kinderen (en hun (groot-)ouders een geheimzinnige verhalenverteller, tonen sterrenwachters met hun telescoop de kinderen de fascinerende wereld van de sterren en planeten van ons zonnestelsel, luisteren ze naar de belevenissen van een nachtdierenexpert en mogen ze zelf een vuurtje ontsteken.
Er vertrekken in totaal 6 groepen van max. 14 kinderen + ouder(s). Deze groepen vertrekken om het kwartier o.l.v. een natuurgids. Gezinnen met jongere kinderen worden ingedeeld bij de eerste groepen. Daarom wordt u bij de aanmelding gevraagd de leeftijd van uw kinderen te vermelden. Verdere informatie volgt bij aanmelding (www.dekleinekaardebol.nl/nacht)

Tip: trek warme kleding en stevige waterdichte schoenen aan, het kan koud en modderig zijn; de zaklantaarn kun je thuislaten. De begeleiding zorgt voor gepaste verlichting, stormlampen zijn welkom! Honden mogen helaas niet mee.
In geval van regen: via deze website wordt bekend gemaakt of de activiteit al dan niet doorgaat.

Deze activiteit is helaas al volgeboekt! 

Praktische informatie

Locatie/startplaats: wordt bekend gemaakt bij de aanmelding

Tijd: begin tussen 18.30/19.45, duur 2 uur

Kosten: € 2,50 p.p. (graag gepast betalen!)

Aanmelden: Deze activiteit is helaas al volgeboekt! 

Overig:
– Helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
– Honden kunnen helaas niet mee!

Organisatie informatie

Naam
IVN afdeling Zutphen

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Gorsselse heide 18:30 - 21:45 www.dekleinekaardebol.nl/nacht € 2,50 p.p. overig Ja