Ervaar de duisternis in Nationaal Park Drents-Friese Wold

Op zaterdag 29 oktober wordt er landelijk de Nacht van de Nacht georganiseerd. Ook bij Buitencentrum Drents-Friese Wold kunt u deze nachtactiviteit beleven. Om 19.00 uur start de duistere tocht door Nationaal Park Drents-Friese Wold. De tocht is voor jong en oud.

 

Laat het donker donker zijn en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Ga mee met de wandeling met een gids van Staatsbosbeheer door het Drents-Friese Wold. Duisternis en stilte zijn kenmerkend voor dit uitgestrekte gebied, een uitstekende locatie om dit jaarlijkse evenement aandacht te geven. Ervaar hoe je zintuigen net iets anders werken in het donker. Ga mee met deze heel bijzondere belevenis.

Tijdens de Nacht van de Nacht willen we bezoekers kennis laten maken met de nacht in Nationaal Park Drents-Friese Wold. De landelijke Nacht van de Nacht is een initiatief van Stichting Natuur en Milieu en de Provinciale Milieufederaties is bedoeld om aandacht te vragen voor de schoonheid van de duisternis en de bedreiging ervan door de toenemende verlichting in Nederland. In heel Nederland zijn er diverse activiteiten.

Aanmelden via: https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/nacht-van-de-nacht-in-het-drents-friese-wold

Organisatie informatie

Naam
Buitencentrum Staatsbosbeheer Drents Friese Wold

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Terwisscha 6A 8426 SJ Appelscha 19:00 - 21:00 uur zie hierboven 8,50 euro per persoon overig Ja