Donkere boswandeling Nueuen

Donkere Boswandeling Nuenen

In de nacht van 26 oktober 2019 gaat op veel plaatsen in Nederland het licht uit en worden er diverse activiteiten georganiseerd in het donker. IVN Nuenen en Scouting Rudyard Kipling nodigen jong en oud uit om rondom de scouting blokhut het donker te beleven.

We hebben voor u een korte tocht in het bos uitgezet met behulp van kleine lichtbronnen. Tijdens de route kunt u kleine activiteiten doen of gewoon beleven. Wat dacht u van schrijven met licht.

Of met een sterrenkijker naar de sterren kijken, zien we de ringen van Jupiter? Natuurlijk moeten er dan geen wolken zijn. Maar u kunt ook met een batdetector beluisteren welke vleermuizen er zoal rondvliegen. Ook de vraag welke nachtvlinders er in het bos leven wordt beantwoord. Naast dit alles wordt ook voor de inwendige mens gezorgd bij een kampvuurtje waar zachte muziek erg rustgevend is.

Dus ben je jong of oud kom allemaal op 26 oktober 2019 naar de Nacht van de Nacht. Vanaf 19:30 uur bent u welkom op de Papenvoortse Heide 5b (Blokhut Scouting Rudyard Kipling). Rond 21:00 uur willen we weer alles opruimen.

Locatie: Papenvoortse Heide 5b, Nuenen
Tijd: 19:30 – 21:00
Prijs: Gratis
Aanmelden: 040-2421423

 

Organisatie informatie

Naam Scouting Rudyard Kipling

Contact informatie

Contactpersoon Kees
Telefoonnummer Planken
E-mailadres

Activiteit informatie

Straat Papenvoortse Heide 5B
Postcode 5674 SL
Plaats Nuenen
Tijd van 19:00 uur tot 21:00 uur
Aanmelden via Bellen met Kees Planken 040-2421423
Kosten nvt
Type wandeling
Geschikt voor kinderen Ja
Deel op