Coachwandeling; durf jij je donkere kant aan te kijken?

Vaak koppelen we de nacht aan spannend of zelfs onheilspellend. We zien niet wat er is en we blijven er dan ook het liefst uit vandaan óf we verlichten hem zo goed mogelijk. Zo gaat het eigenlijk ook met onze donkere kanten in onszelf. We willen ze liever niet zien óf we verlichten het zo fel dat het net lijkt of er niks aan de hand is. We gaan dan voorbij aan het waarnemen in dat donker. In het donker zien we nu eenmaal andere dingen dan in het licht. Dat is in de natuur zo en ook in onszelf.  

 

Want is de nacht eigenlijk wel zo spannend of onheilspellend? Misschien is het wel heel nuttig en liggen er waardevolle schatten verborgen. Wat als we er comfortabel in durven zijn, wat wil de nacht ons dan vertellen?

Met deze natuurcoachwandeling nemen we de natuur als reflectie van onze binnenwereld. Wat heeft het donker in ons te zeggen? Om te weten wat er in ons speelt, gaan we eerst wat meer vertragen. Als we meer in het NU zijn, meer bij ons intuïtie, kunnen we ook meer openstaan voor de signalen die zich binnen en buiten ons afspelen. Van daaruit gaan we waarnemen. Want het donker in jou wil je wat vertellen. En misschien is dat donker wel helemaal niet zo spannend als jij denkt dat het is. Durf jij in het donker te zijn?

 

 

Praktische informatie

Locatie: Van Teylingenweg 172 te Kamerik, bij Biologische boerderij De Beekhoeve

Tijd: 19:00-21:00

Kosten: €10,00

Aanmelden: kan via de website

Organisatie informatie

Naam
Een mooiere wereld

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Van Teylingenweg 172 3471 GK Kamerik 19:00 - 21:00 https://een-mooiere-wereld.nl/contact/ €10,00 wandeling Nee