Beleefweekend stilte & donkerte (23, 24 en 25 oktober)

‘Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht’

Bezinnen, proeven, horen, zien, bewegen en cultuur. Dit zijn de ingrediënten van de zesde editie van het Beleefweekend. Een weekend vol zinneprikkeling en activiteiten voor iedereen van 0 tot 100. Ieder jaar wordt er in het laatste weekend van oktober stil gestaan bij het waarderen van stilte, rust, ruimte en donkerte op het beleefweekend.

Afgelopen jaar begon het Beleefweekend op vrijdag met een smaakvolle vedische kookworkshop ‘Zuiver koken voor lichaam en ziel’. En was er een muzikaal concert in De Kopermolen.  Je kon ervaren hoe divers geloof, kunst en muziek in de 21e eeuw samengaan tijdens de Open nacht van de kerk in de Hervormde Kerk van Vaals.

Ook dit jaar zullen er weer zo’n 30 verschillende activiteiten zijn. Kies je voor de frisse buitenlucht ga dan mee met één van de stilte,- of bezinningswandelingen of doe mee met één van de activiteiten in De Wij in Lemiers. In het donker de stilte van de natuur en het donker van de nacht beleven doe je natuurlijk met een lantaarntocht.
Zoeken naar stilte kan het hele weekend in diverse vormen; tijdens een ontspannende massage, het kleuren van mandala’s maar ook een actieve inspirerende workshop, om te ontdekken wat nou eigenlijk “de stilte in jezelf” is staat op het programma.
Geniet en BELEEF het Beleefweekend in al haar facetten!
Plaats: Vaals Vijlen en omgeving.
Meer informatie over alle activiteiten, de kosten en het aanmelden vind je op www.beleefweekend.nl

Organisatie informatie

Naam Beleefweekend

Contact informatie

Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres

Activiteit informatie

Straat Kerkstraat 47
Postcode 6291 AB
Plaats Vaals
Tijd van - uur tot - uur
Aanmelden via Zie www.beleefweekend.nl
Kosten Zie www.beleefweekend.nl
Type workshop
Geschikt voor kinderen true
Deel op