Avondwandeling door de bossen van de gemeente Bladel

Tijdens de Nacht van de Nacht willen we mensen graag laten ervaren hoe mooi een donkere nacht kan zijn. Daarom organiseert de gemeente Bladel in samenwerking met Staatsbosbeheer een avondwandeling georganiseerd door de bossen aan de zuidzijde van de A67 in Hapert.

 

De avondwandeling start om 19.00 uur op de parkeerplaats van de Pals in Hapert, net vóór het viaduct. Hij duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens de avondwandeling willen we u graag laten ervaren hoe mooi een donkere nacht kan zijn, als er minder lichtvervuiling is.

Onderweg krijgen de wandelaars verhalen te horen over het bosleven. Na afloop is er soep voor de deelnemers. De tocht is ook geschikt voor kinderen (deelname onder de dertien jaar onder begeleiding van een volwassene). Mocht de wandeling niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden) dan wordt u daarover tijdig geïnformeerd. Tijdens de wandeling gelden de op dat moment aanwezige coronamaatregelen.

 

Praktische informatie

Locatie: Parkeerplaats van de Pals in Hapert, net vóór het viaduct

Kosten: Gratis!

Tijd: 19:00-21:30

Aanmelden: Kan door vóór 26 oktober te bellen naar 0497 – 36 16 36 of te mailen naar avondwandeling@bladel.nl. Vermeld daarbij hoeveel personen en uw telefoonnummer.

Organisatie informatie

Naam
gemeente Bladel

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Parkeerplaats de Pals Hapert 19:00 - 21:30 Vóór 26 oktober te bellen naar 0497 - 36 16 36 of te mailen naar avondwandeling@bladel.nl. Vermeld hoeveel personen en uw telefoonnummer. gratis wandeling Ja