Activiteiten bij het Waalbos!

Stichting Natuurbeheer Waalbos organiseert een activiteit tijdens de Nacht van de Nacht! Je wordt ontvangen in het museum Rijsoord en bezoekt het Planetarium. Er is een lezing en je kan met een huifkar naar het Waalbos voor een avondwandeling in het donker!

 

Zaterdagavond 30 oktober organiseert Stichting Natuurbeheer Waalbos in het kader van de landelijke Nacht van Nacht een activiteit. Je wordt ontvangen in het museum/planetarium in Rijsoord. Je begint met een lekker kopje koffie of thee. Dan wordt een bezoek gebracht aan het Planetarium met de sterrenhemel. Daar wordt een lezing verzorgd over licht in de natuur door Lex Kreffer. Daarna ga je per huifkar naar het Waalbos waar je een avondwandeling door het Waalbos kan maken. Je eindigt bij bezoekerscentrum de ijsvogel waar je je even op kan warmen bij een vuurkorf. Bij goed weer zal er ook een nachtvlinderscherm worden neergezet.

De activiteit start om 18.30 uur in het Museum en eindigt ca. 23.00 uur. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen en deze mensen worden verdeeld over 2 groepen. Kosten voor deze avond bedragen €10,- per persoon dankzij een bijdrage van de gemeente Ridderkerk. Donateurs en vrijwilligers van de Stichting betalen €5,-. Rond 23.00 uur zijn we weer terug.

Meld je aan via de mail!

Praktische informatie:

Locatie: Rijksstraatweg 101, Ridderkerk
Tijd: 18:30 – 23:00
Kosten: 10,-
Aanmelden: kan via de mail

Organisatie informatie

Naam
Stichting Natuurbeheer Waalbos

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Rijksstraatweg 101, Ridderkerk 2988 BB Ridderkerk 18:30 - 23:00 info@onswaalbos.nl 10 euro overig Ja