Activiteiten Astronomie-onderwijs Almelo

Astronomie-onderwijs Almelo organiseert tijdens de Nacht van de Nacht verschillende activiteiten. Voor een heerlijk diner bij kaarslicht, een spannende speurtocht of een kanotocht door het donker kun je je aanmelden! 

 

Er zijn verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je je aanmelden voor een heerlijk diner bij kaarslicht in het splinternieuwe Natuurhus. U wordt ontvangen met een lekker glaasje Prosecco, waarna een mooie amuse wordt geserveerd. Daarna volgt een diner in buffetvorm met een herfsttintje. Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijk dessert en een kopje koffie of thee.

Er wordt een speurtocht in het Doepark gehouden waarbij de zintuigen op de proef gesteld worden: voelen, proeven, ruiken, diergeluiden horen en sterren kijken door een telescoop. Je kan ook vleermuizen spotten en de verhalenverteller is in het park.

Voor de durfal is er een kanotochtje in het donker mogelijk. Ruud de Jong van proeflokaal België stelt gratis zijn kano’s gratis ter beschikking. Er zijn 2 duikers aanwezig die naast en in het water helpen. Misschien gaan we Neptunus nog ontmoeten!

Bij slecht weer is er een vervangend programma in de vorm van een presentatie. In het Natuurhus is er een kraam met informatie van de groene verenigingen. Er zijn maximaal 100 bezoekers welkom voor de activiteiten in het park. Meld je dus snel aan!

 

Praktische informatie:

Locatie: Hagenborgh 4, Almelo
Tijd: 17:30 – 22:00
Kosten: Diner: 24,50 voor volwassenen en voor kinderen tot 13 jaar 18,50
Zintuigen speurtocht: 6,- voor volwassenen en 4,- voor kinderen
Kanotocht: 6,- voor volwassenen en 4,- voor kinderen

Aanmelden: Kan via de website

Organisatie informatie

Naam
AstronA (Astronomieonderwijs Almelo)

Activiteit informatie

Straat Postcode Plaats Tijd Aanmelden via Kosten Type Geschikt voor kinderen
Hagenborgh 4 Almelo 7607 JT Almelo 17:30 - 22:00 https://www.natuurhusalmelo.nl/events/nacht-van-de-nacht/ zie website divers Ja